Correct en nauwgezet recycleren

Wij staan zelf in voor een uiterste correcte sortering en recyclage van onze grote hoeveelheden bouwafval en afbraakpuin. Bepaalde grondstoffen kunnen we opnieuw gebruiken in funderingen of ophoping van terreinen. De materialen die we niet kunnen gebruiken, voeren we af naar erkende stortplaatsen.

Grondwerken Declercq Recyclage
 • Breken van beton- en steenpuin Read more
  Breken van beton- en steenpuin

  Wij beschikken over een zeer compacte en mobiele breekinstallatie.  De machine is uitgerust met een voor- en nazeefsysteem zodat we de verschillende kalibers kunnen afleveren en zodanig de transportkosten beperken.  De materialen kunnen worden afgeleverd met een COPRO –attest.

  gdq
 • Zeven van steenpuin en gemengde grond Read more
  Zeven van steenpuin en gemengde grond

  Onze mobiele Kleemann (MS15Z) zeefmachine op rupsen creëert van gemengde grond met afval en/of stenen een zuiver product dat terug geschikt is voor hergebruik. De zeefmachine wordt gevoed door een graafmachine of ze wordt in combinatie gezet met onze mobiele breekinstallatie.

  gdq
 • Crushen van betonblokken Read more
  Crushen van betonblokken

  Het verbrijzelen van enorm grote massieve stukken, die onmogelijk kunnen worden behandeld door onze breker, recycleren we op verschillende manieren.

 • Recyclageterrein Read more
  Recyclageterrein

  Op onze depot vindt u verschillende afzetmogelijkheden voor al uw bouw- en sloopafval. Dit kunnen we verwerken tot herbruikbaar materiaal. Bovendien is dit ook gekeurd door COPRO of de Grondbank. Tevens kunt u bij ons terecht voor funderingssteenslag, teelaarde, aanvulzand, gestabiliseerde gronden,…

  gdq recyclagepark

Neem vrijblijvend contact

Hebt u interesse om samen te werken of wil u meteen een offerte op maat ontvangen, aarzel niet om ons te contacteren!

Contact